yurtdışına ev taşıma fiyatları

Wiki Article

yurtdışına Zati eşya taşıma

SIR LOJİSTİK'LE GÜVENLİ ULUSLARARASI TAŞIMA

Türkiye’den Almanya’ya Aşiyan Taşıma
Türkiye’den Almanya’ya ev bark kesinlikle taşınır? Bu tarz şeylerin meşru ağırlıkümlülükleri neler? İlk bilmemiz gereken konular beyninde mahal almaktadır. Ne eşyalar gdolayılür ne eşyalar taşınılamaz bunları eksiksiz bir şekilde bilmek gerekmektedir. Bunlar ;
Taşınan eşyalar, gerçek ve onat bir şekilde paketlenmelidir.
Uzun sürede bozulmayacak olan gıdalar, sıvı ürünler, cenahıcı maddeler taşınabilir. Fakat kısa sürede bozulacak besin vb. eşyaları taşıyamamaktasınız.
Koli ve kutuların üstüne, paketlerin içindeki eşyalar tek birlik listelenmelidir.
Uluslararası geçişte yok olan maddeler kesinlikle eşyaların arasına konulmamalıdır.
Hacimleri yüksek, boyutları aşkın olan eşyalar yalnızca karayolu vasıtalığı ile taşınmaktadır.
Taşınacak olan eşyalar ne ülkeye gidecekse o konsolosluktan ya da kezçiliklerinden lüzumlu tüm onay belgeleri çıkartpostalılmalıdır.
Eşyalarınızın taşındığı çatlakç CBP formuna ve öbür yurtdışına Zati eşya taşıma cevaz belgelerine mevla olmalıdır. Ters takdirde taşıma alışverişlemi gerçekleşmez.
Türkiye’den Almanya’evet Konut Taşıma Fiyatları
Türkiye’den Almanya’ya taşıma fiyatları gideceği yere için değişiklik göstermektedir. Öncelikle taşınacak eşyaların niteliğine ve niceliğine nazaran bir fiyatlandırma mimarilmaktadır. Kısaca türkiyeden almanyaya ev taşıma taşınacak eşyaların kırılabilir evet da kırılamaz olması, ilgi edilmesi müstelzim yurtdışına Zati eşya taşıma durumları bölüm önüne tuzakınarak eşyaların boyutu ve ağırlığı da hesaba sıkılmaktadır. Taşınacak olan eşcihetın hacmine için bile bedel değçalışmaebilir. Doğrusu taşınacak olan tamlık eşhuzurın hacmi yek hiçbir hesaplanır. Arabanın hacmine için yerleştirilip yükselmek belirlenir. Eşyalarınızın hacminin kaç olduğunu hacim hesaplama programımızı kullanarak öğrenebilirsiniz. Ara bulucun hacmi 14-22 metreküptür. Eşyalarınızı uluslararası evden eve nakliyat ile taşırsanız maksimum 14 ruz içinde eşyalarınız güvenle evinize taşınır.
1+1 Ev Taşıma Ederı: 1.500 €-1.900 € beyninde değişlemmektedir.
2+1 Sülale Taşıma Ederı: 2.000 €-2.400 € beyninde değmeslekmektedir.
3+1 Ev Taşıma Fiyatı: 2.500 €-3.000 € arasında değişçilikmektedir.

Report this wiki page